Yg tErLoNcAt Ni DekMaN La.......


main gitar guna pick


main drum guna kayu


kalaulah lah korang minat apit


mistilah rajin usha2la blog aku


ASSALAMMUALAIKUM





ello ary ny dekman nak crita sebyk skit tntng dekman...dew sowg dak cute ny yg komen di blog bistband..ktanya dekman ny comel la...ehhh..comelke..hehe...tq..ok korng leh rujok di shoutbox bistband der kt c2..n lgi 1 ktanya dia nak taw sume tntng kehidupan dekman nie..nak thu sper yg komen 2 ANA DEKNA(fb)or RIHANA...OK.


----->okk...nma saya muhd hazman bin mansor ala pggl jer dekman,tmpt asl plak perak ala area kamunting thu kan..erm...skarunk nie stay kedah area pendang ermm..alatmat xyah ksi taw la..6ti korng ssh nak crik..skarunk dekman bersekolah di SMK sungai tiang..mybe korng x taw kan..coz tmpt nie pndlaman..ok..dekman smasa brada di sekolah nie sowng pendaim ckit mlaz x kacou owg 6ti bwk msalah klo nak citer kan blik taun lpas dekman pnh gadoh ngan swng bdak 2..erm..nma x yah ksi taw la..semasa 2 dia mcm x puas aty jew ngan man entah knpew..mybe dekman dek kte at dia owt..so pendkan citer pda mlm 2 dekman g kwsn kampong dia..masa 2 kebetolan dekman nak g umah member pas2 dia ajk fight..hehe..dekman bkn nak tnjok hero...so dekman pon minta maaf at dia..tmt...




citer len palk laa.....knper dekman ni sowng yg malz n degil???nper la x jd owng yg cerdik n rajin..mybe terpengoh ngan kwn2 kowt...dri mla taun nie dekman slalu kuar ptg n malam..blik lwt plak 2..erm per nak jdi nie...tiap mlm knew bising..so taun ni dekman nak ubh prgai negetif nie cth:melepak x tntu hala,men gitar tgh mlam buat bising..ehh..dekman fikir blik mmg knew clear ckap 2..yg ni bleh myebabkan kejatuhan maruah kuarga,masyarakat dan negara...jdi kepada segelitir remaja di luar sna jgn la ikowt pengai dekman nie...ok..INGAT..

No comments: